Goededoelrit13de editie 26 september 2020

Buro Lima

Buro Lima is een plek waar kinderen/jeugdigen en hun ouders zichzelf kunnen zijn. Ongehinderd kind kunnen zijn. Waar goed gekeken wordt naar de unieke persoonlijkheid met eigen karaktereigenschappen, interesses, mogelijkheden en ook beperkingen. Een plek waar elk kind echt kind kan zijn en waar er ingespeeld wordt op de individuele vraag.

Bij Buro Lima wordt 24-uurs zorg geboden aan kinderen/jeugdigen een bijzondere en/of intensieve hulpvraag en hun gezin. De kinderen/jeugdigen hebben een (lichamelijke en/of verstandelijke) beperking en/of bijkomende problematiek zoals ADHD, ASS, hechtingsproblematiek, Down syndroom. Ieder kind krijgt passende zorg en ook een passend zorgaanbod: de één komt bij ons in het weekend logeren, de ander woont inmiddels in één van onze prachtige (nieuwe) huizen.

Wij vinden het enorm leuk dat onze kinderen, jeugdigen, begeleiders en een aantal andere deelnemers van ketenpartners dit jaar mee mogen rijden met de Goededoelrit. Het zal voor veel deelnemers een spannende maar leuke dag worden.

Wij hebben er zin in!!

https://www.burolima.nl