Goededoelrit13de editie 26 september 2020

Gastenboek

Wil je ook een bericht in ons gastenboek schrijven?

 1. Hallo Rene en alle overige organisatoren van de Goededoelenrit. Wij, Brasserie Het Genieten, is dit jaar vereerd met zowel de start, als pauze plaats, als finish van jullie geweldige dag. Wij zullen er dan ook alles aan doen om voor iedereen een onvergetelijk dag van te maken. Heel veel succes met de laatste voorbereidingen want is het zo 20 april, de GROTE dag. grt. Marc

  Marc 15 feb 2013 om 17:46

 2. Hallo allemaal, ik Aschwin kan niet wachten tot dat het 20 april is. Nog 2 maandjes dan kan de motor weer onder het stof vandaan gehaalt worden. Kan hij weer mooi opgepoetst worden voor de 7de editie van de goededoelrit. En dan gaan we in de regio weer de boel op zijn kop zetten, en er weer een leuke dag van maken. Een ieder tot 20 april.

  Aschwin Jongedijk 26 jan 2013 om 14:14

 3. Hoi René en Fenny, Wat een supergoed initiatief is dit zeg! Mooi dat jullie dit doen voor de lieve kinderen en natuurlijk ook voor de goede doelen natuurlijk. Ik ben HELAAS wegens omstandigheden geen motorrijder maar als ik het was geweest had ik zeker meegereden, mijn ouders zijn behoorlijk betrokken bij de biketrikedag in Son en Breugel en ook daar is het het fantastisch om te zien hoe gelukkig de bewoners daar worden van een coole rit op een trike. Ik zou zeggen ga zo door en als ik ooit iets voor jullie kan betekenen hoor ik het graag, groetjes Rob Jansen (collega van René).

  — Rob 5 dec 2012 om 22:31

 4. Hoi allemaal, tussendoor de goededoelrit website nog eens doorgelezen, hier en daar foto's (o.a. Goldwingclub Holland) bekeken en dan kriebelt het weer. We hopen dat 't een beetje opschiet. Alle feestdagen, de winter weer voorbij, hoera voorjaar!!! Hoera, goededoelrit!!!!! Groetjes aan jullie allen, Hetty/Joep

  Hetty/Joep 27 sep 2012 om 20:15

 5. Het was weer een fantastische dag. Goed georganiseerd- bedankt Rene en Fenny -, gelukkig goed weer, en het was weer een feest om de kinderen blij te maken. Een kleinigheidje voor ons rijders, maar een hoop werk en inzet voor de school en de organisatoren. Dank ook aan de ouders voor het vertrouwen dat in ons - de motorrijders - wordt gesteld. Ik kijk ieder jaar weer uit naar deze dag, want het maakt voor mij het hele motorseizoen al bij voorbaat geslaagd als ik het beeld die blije smoeltjes weer mee naar huis kan nemen. Celine, je was een voorbeeldige duopassagier! Tot volgend jaar!

  — Toine Fraanje 23 apr 2012 om 01:43

 6. Hallo Allemaal, Via deze weg willen wij iedereen bedanken die deze dag voor onze kinderen onvergetelijk hebben gemaakt. Ze praten er nu nog over. En het mooie is:ze mogen volgend jaar weer mee. Leraren,oudervereniging en begeleiders van de Dr Hordijkschool ontzettend bedankt voor jullie inzet. En ook willen wij Wesley uit Gorichem bedanken. Onze kinderen zaten bij hem in de zijspan. Onze kinderen hebben zich die dag echt speciaal gevoeld. Vanaf die dag zijn we weer 120 helden rijker. tot volgend jaar. Groetjes John&Carola van loon. Ouders van Zoe&Owen.

  — John&Carola van Loon 18 apr 2012 om 21:14

 7. Lieve lieve wingers, Wij willen jullie bedanken voor een geweldige dag. De kinderen hebben genoten. Een glimlach van een kind daar kan niets tegenop. In een woord GEWELDIG. De kinderen raken er niet over uitgepraat. Tot volgend jaar 20 april,want dan zijn mogen ze weer mee. Bedankt. Groetjes Ouders van de Aanvangsgroep(kleuterklas)Dr Hordijkschool.

  — Ouders Aanvangsgroep. 18 apr 2012 om 18:56

 8. Beste ouders; Namens alle motorrijders een bedankje naar jullie toe voor het vertrouwen van jullie om jullie kind met ons mee te geven. Ook dit keer was het weer een geweldige dag, en alle lachende gezichten aan het eind is te leuk om mee te maken. Tot 20 april 2013. Cor

  — cor 18 apr 2012 om 16:43

 9. Lieve lieve Wingers, organisatie, verkeersregelaars, sponsors en allen die ik vergeet te benoemen, wederom BEDANKT voor deze fantastische dag. Door Bert en Judith werden wij benaderd of Rob ook dit jaar weer zin had om mee te gaan. Hij was reeds 3 jaar hun trouwe bakkenist, gelukkig mocht hij van de organisatie mee als oud klimopper. Dus op vrijdagavond naar de camping en gelijk zijn reactie, ja mijn blauwe, mooi, tot morgen, dit met een geweldige glimlach op zijn face en natuurlijk een pannenkoek gegeten. Zaterdag met een stuiterende Rob naar Waalwijk en dan genieten van de binnenkomst van alle motoren, het uitzwaaien en jullie een fantastische tocht toewensen. Wij snel naar ons zwaai moment, dit keer in Dongen, dan snel naar Het Genieten om jullie weer te verwelkomen. De rustpauze was goed verzorgt met koffie, patat, snacks, muziek, annimatie. Uitzwaaien voor het tweede deel van de rit en helaas hebben wij jullie gemist op ons volgende zwaaimoment in Haarsteeg, snik snik en kwamen we ook nog te laat bij de school om jullie weer te verwelkomen. Tips voor volgend jaar (indien mogelijk): een duidelijkere routeplanning met doorkomsttijden, de rit in plaatselijke nieuwsbladen kenbaar maken zodat er meer enthousiaste zwaaiers langs de route staan. Nogmaals onze grote dank aan iedereen. Groetjes Rob Arianne Marjan

  — Rob Arianne Marjan 16 apr 2012 om 22:01

 10. Het was weer een geslaagde tocht! Het zien genieten van die snoetjes achter op de motoren die voorbij komen is de reden om er elk jaar weer tijd voor vrij te maken. En zo dachten de weergoden er ook over, want het was toch weer prachtig weer!! Volgend jaar een paar verkeersregelaars meer zou heel welkom zijn, het was wat krap, maar alles is opgelost. We wachten in spanning de foto's af, die komen toch zeker wel op de website??

  — Harm van Eerten 16 apr 2012 om 09:17