Goededoelrit13de editie 26 september 2020

Gastenboek

Wil je ook een bericht in ons gastenboek schrijven?

 1. Beste Rene en iedereen die heeft meegewerkt aan de goededoelenrit. Wat een fantastisch initiatief en geweldig om zoveel vrolijkheid te zien. Helemaal prachtig is het om op zo'n dag voor de stichting Light of Life maar liefst 1000 euro te mogen ontvangen voor de kinderen in Nepal. Wat kunnen we daar mooie dingen voor doen. Het voelt super dat zoveel Zilverlichtkinderen moeite hebben gedaan voor kindjes die het zo veel minder goed hebben. Nogmaals hartstikke bedankt. Marlies

  marliesbeeks 21 apr 2013 om 14:57

 2. Lieve allemaal, Ik wil Rene en iedereen die heeft meegewerkt aan de Goededoelrit namens de kinderen in Nepal hartstikke bedanken voor het mooie bedrag dat jullie hebben opgehaald. Fantastisch! Wat kunnen we daar veel mee doen! Behalve jullie inzet hebben ze daar ook vast gevoeld hoe jullie allemaal meeleven met de kinderen daar. Nogmaals super bedankt !!!!!!!! Marlies Beeks

  marliesbeeks 21 apr 2013 om 14:49

 3. Beste René, Wat een geweldige organisatie van jullie kant, BEDANKT daar voor. Ook de baas van het genieten wil ik bedanken zodat we volgend jaar daar weer terecht kunnen. Ik zat op een mooie blauwe goldwing van Helmut. Ik wil Helmut dan ook bedanken dat hij mijn lekker door brabant heeft gereden ook omdat hij uit limburg kwam. Ook vond ik het speciaal en ontzettend leuk dat ik de cheque mocht overhandigen aan die meneer van Stichting DAVOR. Ook wil ik namens mijn papa en mama iedereen bedanken voor deze geweldige dag en met name juf Marja, die goed voor mijn gezord heeft. Groetjes allemaal en tot volgend jaar. Björn Kerst.

  — Björn 21 apr 2013 om 13:17

 4. Wij hebben genoten van de motortocht het was heel leuk .Ik Allysa zat op een mooie rode motor die van een hele vriendelijke meneer is samen met Demi en Owen mijn klasgenootjes was heel leuk . En ik Kevin zat ook met Daan mijn klasgenootje in een mooie rode zijspan van een hele mooie motor van een lieve mevrouw en meneer was heel leuk. mijn papa en mama hebben er ook van genoten . volgend jaar zijn we er weer bij . groetjes Allysa en Kevin Ophorst

  — Allysa en Kevin 21 apr 2013 om 12:16

 5. hallo allemaal, zo de 7e editie van de goededoelrit is weer voorbij(jammer). smorgens bij het verzamel punt weer hartelijk ontvangen met koffie en een broodje, maar kon niet wachten om al die blije gezichtjes weer terug te zien. het is ieder jaar weer ff slikken als je zo hartelijk door de kinderen en ouders met een haag word ontvangen,en mijn duo passagier Decireé stond al naast mij voordat ik kon afstappen. volgend jaar ben ik weer van de partij en mijn duo passagier heeft haar plaatsje al besproken. verder wil ik René en de organisatie goededoelrit en het Genieten en vooral de ouders dat ze hun kineren aan ons toe vertrouwen. bedanken en tot volgend jaar. PS. Graag een andere zanger!!!!

  — Aschwin 21 apr 2013 om 12:02

 6. En weer een superdag gehad net als vorig jaar. De organisatie was ook weer super wat een werk hebben die mensen om deze dag super te laten verlopen bedankt hiervoor. Voor onze dochter Joanita was het weer een echte super dag. Want ze had niet alleen in de zijspan gezeten maar de 2de route zelf in de ambulance omdat helaas de motor pech had gekregen maar het was zo geregeld dat ze toch gewoon de route mee konden rijden. En in de ambulance was ook echt super leuk met zwaailichten woow Gelukkig was toen wij terug kwamen de motor van die aardige man ook weer gemaakt. Iedereen (verkeersregelaars, politie, ehbo motorrijders, René en sponsors ik hoop dat ik niemand vergeten ben) weer super bedankt voor deze mooie dag en tot volgend jaar weer. Gr. Jacqueline en Joanita.

  — jacqueline 21 apr 2013 om 10:47

 7. Wat een geweldige dag voor onze kinderen! Petje af voor de organisatie, die liep net zo gesmeerd als jullie motoren. Ik heb respect voor jullie belangeloze inzet, de verantwoordelijkheid die jullie voor onze kinderen genomen hebben en het plezier dat jullie uitstraalden. Zolang we op school met ons goededoelproject bezig waren en vooral na het mooie resultaat van de sponsorloop (ruim 3000 Euro) hebben de kinderen vol spanning uitgekeken naar deze dag. Ik denk dat ik namens alle kinderen spreek dat we volgend jaar weer graag ons best gaan doen voor de goede doelen en dat we weer graag achterop stappen!

  — juf Marja 21 apr 2013 om 10:38

 8. Wat een verrassing vandaag, in alle opzichten: Naast de vele blijde kindergezichtjes, de trotse motorrijders, de perfecte organisatie, de gulle sponsoren en ook de vele helpende handen, liet ook de zon zich nog in ruime mate zien. Ik had werkelijk geen idee wat ons - Arend Knot, vicevoorzitter en ikzelf (Adri Hopman) bestuurssecretaris van Stichting KUBES - te wachten stond, toen Samuël ons beiden vroeg om rond een uur of drie naar Kaatsheuvel te komen. Verbazing alom toen bleek dat wij als één van de goede doelen waren uitgekozen, en dat juist in ons jubileumjaar. Als non-profit vrijwilligersorganisatie kunnen we dat geld zeer goed gebruiken en zullen er ook een passende bestemming voor vinden. Namens het Bestuur van Stichting KUBES nogmaals allen véél dank!

  Adri Hopman - Stichting KUBES 21 apr 2013 om 09:36

 9. Het was weer een feest vandaag. Ik heb alleen maar blije kinderen gezien en het weer was ons ook goed gezind, prachtig gewoon. Organisatie van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat, een goede begeleiding op een mooie route. Mijn duozadel is volgend jaar weer beschikbaar.

  — Peter B 20 apr 2013 om 22:07

 10. Mika en sven hebben genoten vandaag van de motor tocht. Hier hadden ze zolang naar uitgekeken en zenuwen over gehad.voor ons als ouders was het wellicht net zo genieten.ik kan niet verwoorden hoe het is om je kinderen zo te zien. Zo vol trots en met glunderende ogen en een glimlach van oor tot oor... indrukwekkend! Alles was perfect geregeld en natuurlijk zorgde de zon voor nog extra plezier. Ik wil jullie bedanken voor al jullie inzet en goede zorgen wat deze dag zo mooi heeft gemaakt. Onze kinderen gaan hier nog lang over napraten en kijken alweer uit naar de volgende motordag! Groetjes mika en sven en papa en mama

  — lindsey 20 apr 2013 om 21:33