Goededoelrit13de editie 26 september 2020

Gastenboek

Wil je ook een bericht in ons gastenboek schrijven?

 1. Vandaag voor het eerst meegereden. Gisteren op de camping overnacht. Ik was die met die hele, hele kleine tent en de legergroene Goldwing. Ik heb echt een geweldige dag gehad. Geweldige sfeer op de camping en veel glunderende kinderen en publiek langs de kant. Volgens jaar ben ik er weer bij.

  — Erik 17 mei 2014 om 21:30

 2. Beste allemaal, Hartelijk bedankt voor jullie geweldige inzet. Niks dan blije gezichten van iedereen en vele complimentjes. Ook mijn complimenten voor jullie fijne club lieve mensen.

  — Josée 17 mei 2014 om 20:43

 3. Hoi allemaal, Wij zijn Zoe,Owen&Brandon. Deze week zijn we begonnen met het thema"Goede doelenrit". Wij zitten op Het Zilverlicht locatie Waalwijk en wij doen nu voor de 3e keer mee. Wij hebben heel veel zin in vrijdagavond om al die motoren te mogen bekijken en natuurlijk pannekoeken eten. Natuurlijk is de rit van a.s zaterdag het allerleukste. Wij hebben er heel veel zin in!!!. Lieve Goldwingers,tot Vrijdag en Zaterdag. Lieve Hetty&Joep,alvast bedankt voor de pannekoeken. En tot slot Lieve Rene,bedankt voor de inzet. Je bent een voorbeeld voor velen. Heel veel groetjes van Zoe,Owen&Brandon van Loon.

  — Zoe,Owen&Brandon van Loon 12 mei 2014 om 17:02

 4. Dit jaar gaan we voor de eerste keer mee rijden ..spannend hoor.. We errug veul in aan

  — claus en anja 7 mei 2014 om 14:38

 5. Ook ik heb me dit jaar voor het eerst ingeschreven. Heb ook pas sinds dit jaar een Goldwing. Het lijkt me erg leuk om aan mee te doen. En de avond ervoor natuurlijk op de camping.

  — Erik 25 feb 2014 om 12:58

 6. Zo, voor de 7e keer ingeschreven om de kinderen weer een fantastische dag te laten beleven. Het is ieder jaar weer een kippevelmoment als we bij de school arriveren. Wil dit jaar ook even op vrijdag naar de camping rijden, om dat ook eens mee te maken. Laten we er weer een mooie dag van maken met goed weer. Aan de organisatie zal het niet liggen, die hebben alles perfect voor elkaar. We gaan er weer voor !!!! Tonny Boxmeer

  — Tonny van Vonderen 9 feb 2014 om 23:45

 7. hallo allemaal, ik heb net de bevestiging binnen gekregen voor de goededoelrit. dus ik ben er weer voor de 8x bij, helemaal leuk. hopelijk is het goed weer en veel zon, we gaan er weer een leuke dag van maken met 2 mooie tour tochten. groetjes en tot 17 mei. Aschwin Jongedijk en Karim simsek

  — Aschwin Jongedijk 6 feb 2014 om 19:20

 8. Op basis van de berichten van het Golwing forum heb ik me ook ingeschreven voor deze dag. Het lijkt me erg leuk om te doen, heb er zin in dus.

  — Jurgen 5 feb 2014 om 10:33

 9. Hallo allemaal. Ik heb me weer aangemeld om ook dit jaar weer mee te rijden met jullie mooie rit. Heb er vorig jaar echt van genoten. Twee mooie ritten, goede verzorging en heel veel blijde en tevreden kinderen. Ik hoop dat het dit jaar ook weer zo'n mooie dag gaat worden.En dat we ook weer zo'n mooi weer hebben. Dus tot ziens weer op Zaterdag 17 mei. Groeten, Wil De Motormuis.

  — Wil van de Loo 4 feb 2014 om 20:17

 10. Ik wilde Björn bedanken dat ik de eer had om hem mee te mogen nemen en hoop dat we ons volgend jaar weer zullen zien, dan wil ik ook Björn zijn vader bedanken voor de mooie foto's die hij mij heeft gestuurd. Groetjes Helmut

  — Helmut 26 apr 2013 om 09:14