Goededoelrit13de editie 26 september 2020

Gastenboek

Wil je ook een bericht in ons gastenboek schrijven?

 1. hallo ik heb het heel gezellig gevonden om voor jullie koffie en limo te schenken op de motorendag caitlin heeft zo als de andere keren een heerlijke dag gehad net zo als de andere kinderen helaas voor de laatste keer maar kijken doen we zeker weer volgend jaar gr. corrie hoek

  — corrie hoek 24 mei 2014 om 17:58

 2. Hierbij wil organisatie en alle motorrijders ontzettend bedanken. Mijn dochter Caitlin reed dit jaar voor de tweede keer mee en het was echt weer een ongelooflijke ervaring. Onze motorrijder dit jaar was Ad en Caitlin en haar vriendinnetje Iris vonden hem superaardig. Ik kreeg ook nu weer een brok in mijn keel als ik zie hoe goed er voor onze kinderen werd gezorgd en hoe de kinderen er weer van hebben genoten. Nogmaals bedankt en hopelijk tot volgend jaar!

  — Sandra Hulzebosch 23 mei 2014 om 17:41

 3. Beste René, en de rest van de organisatie. Voor de eerste keer dat ik niet mee kon doen als verkeersregelaar door een schuiver met de motor, maar het bloed kruipt.... Natuurlijk moest ik ook mijn gezicht laten zien en heb met mijn partner weer genoten van de inzet van zovelen motorrijders en publiek en kinderen waar deze speciale dag voor georganiseerd is. Het was weer een prachtige dag en hoop dat ik volgend jaar weer van de partij kan zijn.

  — Wil van Asten 20 mei 2014 om 12:57

 4. Hallo alle kinderen plus alle motorrijders . Bedankt dat jullie weer met zo vele zijn kommen op dagen voor de goededoelrit. Dit maakt het de orginisatie de moeite waard om het te organiseren. alles is perfect verlopen de kinderen hebben het zeer naar hun zin gehad. En wij dus ook . met weer perfect weer en veel gezelligheid. Ik zeg tot volgend jaar voor de 9 keer. P Vonk Bedankt

  — Peter plons 19 mei 2014 om 23:23

 5. ik wilde Rene, en de organisatie weer super bedanken voor de mooie rit die jullie weer hebben uit gezet. voor mij was het de 8ste x dat ik mee reed, maar krijg ieder keer weer een brok in mijn keel als je langs die haag van mensen en kinderen rijd. ook wil ik Desiree van peer weer bedanken dat zij voor de 2 en laatste keer mijn motormaatje was. wij houden contact. bedankt allemaal en tot volgend jaar.

  — Aschwin Jongedijk 19 mei 2014 om 21:20

 6. Allereerst mijn felicitaties aan de organisatoren van de goededoelrit. Zelden maak je maar mee dat een evenement van deze omvang zo tot in de puntjes georganiseerd is. Als we de kinderen kunnen blij maken door onze geliefde hobby uit te voeren doen wij dat als motorrijders graag. Niets gaat boven de glunderende gezichtjes van de kinderen. De “grote motorendag” leeft in de school al weken van tevoren en afgelopen zaterdag was het dan zover. Het afscheid van mijn maatje, Willem, aan het eind van de dag was dan ook pakkend. René, bedankt dat we er mochten bij zijn. Eddy uit België

  — Eddy 19 mei 2014 om 19:43

 7. Hi, Allereerst mijn complimenten aan de organisatie, het was een geweldige dag en dat slaat niet alleen op het weer. Geweldig om al die blije gezichten te zien. Het was ook heel gezellig met mijn bijrijder Jimmy Rombouts, een lekkere prater achterop smile Het was mijn eerste goededoelrit en zal zeker niet de laatste zijn want Jimmy heeft zijn plaats alweer gereserveerd. Tot volgend jaar. Groetjes Rinke

  — Rinke de Graaf 19 mei 2014 om 12:43

 8. Hallo Rene, alle medewerkers, deelnemers, sympathisanten, Zelden in mijn 50 jaren heb ik me zo goed gevoeld als tijdens de Goededoelrit dit jaar. Het was mijn eerste deelname en ik zweer je, niet mijn laatste. De jonge spruit die ik achterop had, Dyson, was geen spraakwaterval, dat hoefde ook niet, je moest alleen maar naar zijn gelaatsuitdrukking te kijken om te weten, dat wat je deed goed was. Van harte dank Rene en al je helpers voor deze kans om mee te doen met dit GEWELDIGE evenement. Tot volgend jaar. Jean-Pierre en Lucie Vrebos.

  — Vrebos Jean-Pierre 18 mei 2014 om 20:05

 9. Zeer goed ontvangen . Hebben er samen met de kids van genoten. Komen volgend jaar terug. Alsook bedankt aan de inrichters.

  — Vergauwen Erwin 18 mei 2014 om 19:43

 10. Ik wil jullie namens onze dochter Floortje bedanken voor deze FANTASTISCHE dag die jullie hebben geven aan ons meisje! Jullie zijn toppers en kanjers, jullie hebben ons en onze dochter een onvergetelijke dag gegeven! Tot volgend jaar!

  — Louise 17 mei 2014 om 22:05