Goededoelrit13de editie 26 september 2020

Gastenboek

Wil je ook een bericht in ons gastenboek schrijven?

 1. Hoi allemaal. Het is weer bijna zover, nog 4 weekjes. En dan gaan we er weer een hele mooie dag van maken. Hopelijk werkt het weer ook weer mee. Dan kunnen we weer veel kinderen kunnen laten genieten van 2 mooie ritten achter op al die mooie Goldwings. Ik zou zeggen tot dan. Wil, De Motormuis.

  — Wil van de Loo 21 mrt 2016 om 20:03

 2. Ook ik heb er weer zin in. Ben er al weer mee bezig smile Elk jaar weer, maanden van te voren, begint het te kriebelen... Heerlijk Tot gauw iedereen

  Edi 2 feb 2016 om 01:37

 3. nog 81 dagen en dan mogen wij weer, heb er weer zin in voor deze dag. kan niet wachten om die vrolijke gezigtjes tezien, tot 16 april allemaal

  Aschwin 25 jan 2016 om 13:04

 4. frisjes van buiten, warm van binnen. krop in de keel bij het oprijden op het plein en het zien van de vele pretoogjes van de kinderen met Sam op ZIJN Gold Wing, wat een blij gezicht onze dag kon niet meer stuk bedankt en proficiat, rené en de organisatie

  — Erik Das GWMCB 20 apr 2015 om 12:16

 5. We hebben op zaterdag 18 april weer een hele mooie dag gehad. Goed weer, 2 mooie ritten en weer heel veel blije kinderen. Ik heb er zelf als rijder ook weer van genoten.En ik zal er volgend jaar met de 10e Goededoelrit dan ook zeker weer bij zijn. Groeten, Wil De Motormuis.

  — Wil van de Loo 19 apr 2015 om 19:57

 6. dit jaar voor het eerst meegereden en wat een prachtig evenement..zo veel goldwings had ik nog nooit bij elkaar gezien ! ik had een erg lief meisje achterop ; Caitelyn . als ik volgned jaar er weer bij ben mag ze weer achterop . ik heb ervan genoten ! super georganiseerd ! en als klapper kreeg ik na de tweede rit een hele lieve kaart en een "bling "beker met chocolaatjes..natuurlijk wist ze niet vantevoren dat ze op de "blingwing "terecht zou komen en dat de berijder van chocolade houd..het moest zo zijn :-)

  Wilco Mosterd 19 apr 2015 om 08:45

 7. Heerlijk om de kinderen te zien genieten. Het weer was geweldig. Verkeersregelaars, eten, drinken etc. voor alles was gezorgd. Dank jullie wel dat ik mee mocht helpen door op mijn motor mee te rijden. SUPER BEDANKT. FOKS (peter)

  — Peter 18 apr 2015 om 21:33

 8. beste Renee en allen die zich inzetten voor de organisatie van de goed doel rit . zowel wij als de kinderen hebben genoten van dit mooi weekend anno 2014 ( men eerste deelname ) en we tellen nu de dagen de uren al weer af om er bij te zijn op de 9de editie . SUPER hoe je die kids kan laten stralen en geniet van een dag achter op HUN motor . Quinten , van jou kreeg ik al het berichtje via Facebook dat je ook dit jaar weer men maatje zal zijn smile We gaan er weer een fijne dag van maken , Tot vrijdag allemaal !!!.

  — peter 16 apr 2015 om 10:56

 9. Namens stichting Davor wil ik jullie hartelijk danken voor de bijzondere inzameling en jullie inzet daarvoor. Wat een mooi bedrag zeg ! Geweldig ! De 1000 euro is in goede orde ontvangen bij stichting Davor. Op dit geld kan het kindertehuis weer een maar maanden draaien. Namens de kinderen van stichting Davor : BEDANKT ! (www.davor.nl of facebook pagina stichting Davor)

  — Mary Kamphuis 27 mei 2014 om 12:56

 10. Ik wil René en de hele organisatie graag bedanken voor de onvergetelijke dag. Mijn dochter, Demi, reed al voor de 3e keer mee. Helaas kon ze dit jaar ivm een ander feest alleen maar 's morgens meerijden, maar wat heeft ze genoten.... Ook Michiel heel erg bedankt! Hopelijk tot volgend jaar! Chantal

  — Chantal 25 mei 2014 om 23:04